Konkurs literacko-plastyczny „MOJE DRZEWO ZMIENIA ŚWIAT”

24 maja 2019 | Nowości

Chcielibyście mieć swoje własne drzewo w parku? Jest na to szansa!

Razem z Gminą Skawina i Fundacją Aeris Futuro mamy do rozdania 20 sadzonek, które – opatrzone pamiątkowymi, imiennymi tabliczkami – nowi właściciele zasadzą w Parku Miejskim w Skawinie. Sadzonki są nagrodami w konkursie literacko – plastycznym, do udziału w którym serdecznie zapraszamy.

Co trzeba zrobić?

Narysować, namalować lub przygotować posługując się inną techniką plastyczną ALBO napisać pracę na temat: „Moje drzewo zmienia świat”. Każdy uczestnik konkursu może zgłosić jedną pracę plastyczną lub literacką. Czekamy na rysunki, malunki, wiersze, opowiadania… – szczegóły znajdziecie w regulaminie.

Kto może wziąć udział w konkursie?

Do zabawy zapraszamy wszystkich mieszkańców Gminy Skawina, niezależnie od wieku. Przyjmujemy prace indywidualne i zbiorowe, które mogą złożyć np. grupy przedszkolne, szkolne klasy, osiedla, sołectwa, stowarzyszenia.

Jak długo trwa konkurs?

Uwaga, to ważne! Na Państwa prośbę przedłużamy czas trwania konkursu. Prace, wraz z wypełnionymi kartami zgłoszeniowymi, można składać do 24 maja 2019 w Dziale Marketingu i PR CKiS (Skawina, ul. Konstytucji 3 Maja 4). Wręczenie pamiątkowych dyplomów laureatom i uroczyste posadzenie drzewek odbędzie się podczas Dni Skawiny w Parku Miejskim w Skawinie.

(uczestnik niepełnoletni)
(uczestnik pełnoletni)
(dla jednostek oświatowych, stowarzyszeń, fundacji oraz podobnych organizacji)

Najnowsze artykuły